ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSUNUN İKİNCİSİ BAŞLADI
13 Ekim 2022

ikinci-kurs-bashekim.jpg

Hastanemiz bünyesinde geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen acil bakım hemşireliği kursunun ikincisi başladı.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve hastanemiz işbirliğinde düzenlenen sertifikasyon programı, 26 Eylül 2022 tarihinde konferans salonunda düzenlenen törenle başladı. Kursun açılış törenine hastane başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK ve hastane yöneticileri katıldı.

Kursun başlaması nedeniyle kursiyerlere hitaben konuşma yapan başhekim ŞİMŞEK; “Acil serviste verilen sağlık hizmeti kalitesini arttırma amacıyla geçen yıl düzenlediğimiz eğitim programı sonrasında, gerek bölge hastaneleri gerekse Bakanlığımızdan olumlu tepkiler aldık. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz eğitim programımıza katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim kadromuzun kurs sonuna kadar sizlere aktaracağı bilgilerin, bundan sonraki meslek hayatınızda sizlere ışık tutacağını umuyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

6 hafta sürecek sertifikasyon programına, hastanemizden 4, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden 6, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesinden 1, Lüleburgaz Devlet Hastanesinden 2, Uzunköprü Devlet Hastanesinden 2, Çorlu Devlet Hastanesinden 1, Pınarhisar Devlet Hastanesinden 2, Tekirdağ Şehir Hastanesinden 2 olmak üzere toplam 20 kişi katılıyor.

Kurs programı 4 Kasım’da sona erecek.

ikinci-kurs-2.jpg

ikinci-kurs-1.jpg