UZ.DR. ENES GÜLER GÖREVE BAŞLADI
04 Mayıs 2023

Hastanemize başhekim yardımcısı olarak atanan Uz.Dr.Enes GÜLER görevine başladı.

Uz.Dr.Enes GÜLER, Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesinde görevli iken, Sağlık Bakanlığı emri ile hastanemiz başhekim yardımcısı olarak yapılan ataması sonrası, 10 Nisan 2023 tarihinde görevine başladı.

2014 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olan Güler, 2020 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesinde Acil Tıp Uzmanlığı eğitimini tamamladı.

Sınır ötesi harekatlarda görev alan Güler, Suriye İdlib’te Bahar Kalkanı Harekatında gösterdiği başarıdan dolayı, Milli Savunma Bakanlığı tarafından verilen takdirnameye sahip.

Birçok akademik çalışmaya imza atan GÜLER’in, Acil tıp konusunda kaleme aldığı kitapları bulunuyor.

Evli ve bir çocuklu olan Uz.Dr.Güler, İngilizce ve Almanca biliyor.