12.YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU SONA ERDİ
20 Aralık 2022

Sağlık Bakanlığı tarafından verilen yetki kapsamında, 12.kez düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Kursuna katılan kursiyerler, sertifikalarını törenle aldı.

Hastanemizde görevli konusunda uzman personeller tarafından, 3 hafta teorik ve 3 hafta pratik uygulama olmak üzere toplam 6 hafta süren eğitim programına katılan toplam 15 kursiyer mezun oldu.

Sertifika törenine Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ali KAYA, Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Camettin ATAM, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Mübin KILIÇ, eğitim ekibi üyeleri, kursiyerler ve hastane çalışanları katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ali KAYA yaptığı konuşmasında; “Uzmanlaşmış yardımcı sağlık personeli ihtiyacı günden güne artmakta. Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinin düzenlediği hizmet içi eğitim programları sayesinde, bu ihtiyacın bölgesel anlamda karşılanabilmesi için önemli bir görevi üstlendiğini vurgulamak isterim. Geleneksel bir hale gelen Yoğun Bakım Hemşireliği kursunda eğitim kadrosunda görev alan tüm arkadaşlarımızı kutluyor, mezun olan personellerimize de bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

07 Kasım – 16 Aralık tarihleri arasında hastanemizde düzenlenen 12. Yoğun bakım hemşireliği sertifika programına, Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinden 5, Keşan Devlet Hastanesinden 2, Uzunköprü Devlet Hastanesinden 1, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden 4, Lüleburgaz Devlet Hastanesinden 1, Özel Ekol Hastanesinden 1 ve İstanbul Prof Dr.Feriha ÖZ Acil Durum Hastanesinden 1 olmak üzere 15 kursiyerin katılımıyla gerçekleşti.

Konuşmaların ardından 15 kursiyer, eğitim sertifikalarını törenle aldı.

ybkurs025.jpg

ybkurs026.jpg