BAŞHEKİM ŞİMŞEK’TEN HASTA HAKLARI GÜNÜ MESAJI
25 Ekim 2022

Hastanemiz Başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK, 26 Ekim Hasta Hakları Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.

Başhekim ŞİMŞEK yaptığı yazılı açıklamada;

“Öncelikle hastalarımızın, yararını gözeterek zarar görmemesini, özerkliğini ve hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini hedefleyen hasta hakları, tüm ülkemizde olduğu gibi hastanemizde de uluslararası düzeyde kabul görmüş mevzuatlar çerçevesinde yürütülmektedir.

Gerek ayaktan gerekse yatarak tedavi gören hastalarımızın, kendilerine sunulan sağlık hizmeti ile ilgili yaşadıkları sorunlarını, hizmeti veren sağlık çalışanının da insan olduğunu gözeterek, kişilik haklarına saldırıda bulunmadan, çok hızlı ve çok kolay ulaşılabilir hasta hakları birimine başvuru yapmalarının en doğal hakları olduğunu hatırlatmak isterim.

Tüm hastalarımızın Hasta Hakları Günü’nü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.