ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN VEFA SERGİSİ
19 Mayıs 2022

sergi-008.jpg

Pandemide hayatını kaybeden ve bu dönemde fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarının gayretlerine teşekkür amacıyla, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergi hastane fuaye alanında sergileniyor.

Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Önder ARPACI, Hastane Başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK ve öğrencilerin katıldığı törenle açıldı.

20 eserden oluşan sergide, resimleri tek tek inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü ARPACI ve Başhekim ŞİMŞEK, resimleri yapan öğrencilerden yaptıkları resimler hakkında bilgiler aldı.

sergi-010.jpg

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YILDIRIM, SERGİYİ GEZDİ

Edirne İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.M.İshak YILDIRIM, resim sergisini ziyaret ederek, resim yapan öğrencilerden eserleri hakkında bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü YILDIRIM Sergi anı defterine, resim sergisinde emeği geçen öğrenci ve okul idarecilere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini yazdı.

20 Mayıs’ta sona erecek sergi sonunda, öğrencilerin yaptığı resimler, hastaneye hediye edilecek olması nedeniyle Başhekim ŞİMŞEK, Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencilerine, Okul Müdürü Tolga ERSOY’a, Müdür Yardımcıları Şerife KARAGÖZ, Şennur CANDEMİR’e, İngilizce öğremeni Olcay DAL’a ve serginin koordinatörlüğünü yürüten Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem BİLEN’e teşekkür etti.

sergi-017.jpg

• sergi-007.jpeg