BÖLGEMİZDE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU TAMAMLANDI
26 Nisan 2022

acil-bakim-iftar-001.jpeg

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Merkezi olmasının ardından düzenlenen ilk Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı başarı ile gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar programı ve törene Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Fatih SELVİ, Hastane Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Mustafa Talha SÜTCÜ, Başkan Yardımcısı Op.Dr.Ali KAYA, hastane başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.İklil YILDIRIM ve hastane yönetimi katıldı.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi 14 Mart - 22 Nisan tarihleri arası düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon programında, 120 saat teorik, 120 saat uygulama, toplamda 240 saatlik eğitim verildi. Uzman hekimler ve eğitimci hemşireler, teorik ve uygulama eğitimlerini verdi. Başarı ile geçen kurs döneminin bitiminde program hakkında geri bildirimlerde bulunan kursiyerler verimli geçen kurs sürecine dair memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sertifikalı Eğitim Programı için çalıştıkları kurumlardan hastanemize gelen ve hastanemiz acil servisinde çalışmakta olan Acil Servis hemşirelerine toplantı salonunda düzenlenen iftar programı ve tören ile Acil Bakım Hemşireliği programına destek veren eğitimcilere teşekkür belgeleri ve programı başarıyla bitiren kursiyerlere, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sertifikaları ve üzerinde isimlerinin yazıldığı kupa düzenlenen törenle dağıtıldı.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinden 4, Uzunköprü Devlet Hastanesinden 2, Keşan Devlet Hastanesi’nden 3, Trakya Üniversitesi Hastanesinden 2, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesinden 3, Lüleburgaz Devlet Hastanesinden 1, Pınarhisar Devlet Hastanesinden 1, Tekirdağ Şehir Hastanesinden 2 olmak üzere toplam 18 kursiyer katıldı.

Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Fatih SELVİ yaptığı konuşmasında; “Türkiye'nin sağlık ordusuna daha çok katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu eğitim programlarından biri olan Acil Bakım Hemşireliği Sertifika programına katılarak eğitimini tamamlayan tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum. Bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Sağlık hizmeti bir ekip işi ve daha nitelikli bir ekip ile hizmet sunmak verilen hizmetin kalitesini arttıracaktır. Sizlerde almış olduğunuz eğitimin ne kadar kıymetli olduğunu sahada çalışırken daha iyi görmüş olacaksınız. Bu süreçte eğitime katkı sunan eğitmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum " dedi.

Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
  • acil-bakim-iftar-009.jpeg
  • acil-bakim-iftar-010.jpeg