BAŞHEKİM ŞİMŞEK ve TIBBİ ONKOLOJİ UZMANIMIZ DEMİR, SEMİNERE KATILDI
14 Nisan 2022

009_semimer-bashekim.jpg

Hastanemiz başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr.Nazan DEMİR “Dünya Sağlık Haftası” ve “Ulusal Kanser Haftası” kapsamında düzenlenen seminere katıldı.

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası ve 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası kapsamında Edirne İl Sağlık Müdürlüğü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile ETSO konferans salonunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Seminere, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Onursal Başkanı Dr.Ayten CANALP, İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. M.İshak YILDIRIM, Hastane Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Mustafa Talha SÜTCÜ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Fatih SELVİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Selma HEVES, hastanemiz başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK, İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer Kamu Kurumlarının Yöneticileri ile sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

009_semimer-bashekim-2.jpg

Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Mustafa İshak YILDIRIM’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Trakya Üniversitesi Genel Cerrahi ABD Öğretim Üyesi, Trakya Meme Hastalıkları Derneği Başkanı ve Türkiye Meme Hastalıkları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Yavuz Atakan SEZER’in “Meme Kanseri Serüveni” başlıklı sunum yaptı.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde görevli Tıbbi Onkoloji Uzmanı Uz.Dr.Nazan DEMİR, “Kanser Taramaları ve Tedavi Yöntemleri” konulu sunum gerçekleştirdi.

009_nazan-demir.jpg