ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU BAŞLADI
14 Nisan 2022

004_acil-bakim-hemsireligi-kursu-mini-manset.jpg

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve hastanemiz işbirliği ile birincisi düzenlenen Acil Bakım Hemşireliği sertifika programı, 14 Mart 2022 tarihinde başladı.

Hastane Başhekimi Uz.Dr.Z.Gülsevin ŞİMŞEK, Acil Bakım Hemşireliğinin, acil servislerde verilen sağlık hizmetleri açısından son derece önemli bir yeri olduğunu hatırlatarak, ilk kez düzenlenen sertifikalı eğitime sadece Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinden değil, civar il ve ilçe hastanelerinde görevli sağlık personellerinin katılmasının, hastanemizde verilen eğitimin kalitesi açısından son derece sevindirici olduğunu söyledi.

Acil Bakım Hemşireliği sertifika programı, 3 hafta teorik eğitim, 3 hafta pratik eğitim olmak üzere toplam 6 hafta olarak planlandı.

14 Mart 2022’de başlayıp, 22 Nisan 2022’de sona erecek eğitime, Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesinden 4, Uzunköprü Devlet Hastanesinden 2, Keşan Devlet Hastanesi’nden 3, Trakya Üniversitesi Hastanesinden 2, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesinden 3, Lüleburgaz Devlet Hastanesinden 1, Pınarhisar Devlet Hastanesinden 1, Tekirdağ Şehir Hastanesinden 2 olmak üzere toplam 18 kursiyer katılıyor.