E-Dergi Yayın Hayatına Başladı
31 Temmuz 2019

hastanem-haber.jpg
Hastanemizde yürütülen çalışmaların görsel anlamda sunulması için hazırlanan e-gazete, yayın hayatına başladı.

Dijital masaüstü yayıncılığın ülkemizde ve dünya üzerinde hızla yayıldığı günümüzde, hastanemizden haberlerin görsel anlamda sunulduğu e-gazete, tamamen hastane bünyesinde gönül veren ekip tarafından hazırlanarak yayın hayatına başladı.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz KALKAN’ın, asli görevi sağlık hizmeti vermek olan sağlık kurumlarının, kamu yararına olan sosyal anlamdaki her türlü çalışmalarına verdiği destekten güç alan hastane yönetimi, hastanede verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel anlamdaki haberlerin derlenerek vatandaşlara sunulduğu e-gazete her iki ayda bir hazırlanarak yayınlanacak.

Hastane bünyesinde oluşturulan İletişim ve Tasarım ekibi tarafından hazırlanan e-gazete, sağlık hizmetlerinin yanı sıra düzenlenen etkinliklerden haberdar etmeyi hedefliyor.