Edirne’nin Yılın Ebe ve Hemşirelerine Belge Verildi.
16 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Cengiz KALKAN Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar yemeği resepsiyona katıldı.

Düzenlenen resepsiyonda 81 ilden seçilen yılın ebe ve hemşirelerine belge ve hediyeleri takdim edildi. İlimizden Yılın Ebesi seçilen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde görevli Ebe Nur YANIK UYMUR ve Yılın Hemşiresi Seçilen Uzunköprü Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Mürvet KARAKUŞ belgelerini  Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet GÜVEN’ in elinden aldılar.

İftar törenine katılan İl Sağlık Müdürümüz  Dr. Ali Cengiz KALKAN “yılın ebe ve hemşiresi olmaya hak kazanan değerli çalışma arkadaşlarım Ebe Nur YANIK UYMUR ve Hemşire Mürvet KARAKUŞ’ u tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

• 220592,tcsb5779jpg.png
  • Screen Shot 05-15-19 at 01.44 PM.PNG